Campus i Campaments

En Equitació Emocional Mussara realitzem tots els anys els Campus Juvenils que coincideixen amb els períodes vacacionals escolars.

La infantesa i adolescència són moments vitals i claus en els que es forgen Valors i eines fonamentals per a relacionar-nos amb nosaltres mateixos i els altres. Es un moment especialment important per a què els nens i joves construeixin la seva identitat i els seus propis recursos per a gestionar les seves emocions i fer-se responsables de la seva conducta. Així, arriben a ser l’adult que volen ser: capaç satisfet i portador dels seus valors tant propis com socials al món.

Els cavalls són animals especialment sensibles a les emocions a la nostra comunicació no verbal que és un80% del missatge que rebem i transmetem en comunicar-nos i sol ser inconscient…

En els nostres campaments, disposem d’un espai ampli i d’unes instal·lacions per poder agafar nens i adults.

Podem gaudir, viure i aprendre tots junts entre cavalls i altres animals que viuen en el nostre centre i tot en `plena natura ,dormint en les nostres tendes Tipis, Muntant, fent tot tipus de tallers, fent nous amics sempre en un entorn relaxat i amb molta diversió.

CAMPAMENTS

1a 2a 3a setmana de Juliol
(entrada.. Diumenge 17:00 sortida Dissabte 13:00 ).

(Edats a partir dels 6 anys)

CAMPUS

Opció A …… de 9:00 a 13:00

Opció B …… de 9:00 a 17:00

( edats a partir de 3 anys)

Els grups són reduïts per poder donar una millor atenció i dedicació als nostres participants.

Inscripcions

1 + 6 = ?

© Copyright - La Mussara Equitación Emocional - powered by Macredi20