Creixement personal i professional

Mussara. Equitació Emocional

Bé sigui per necessitats de canvi de professió, motivació, canvis estructurals en l’organització, atur, nous reptes o per adquirir noves habilitats i competències que ens promocionin dins de l’empresa, sempre hi ha moments en el nostre entorn professional que suposen canvis.

El Coaching Professional assistit per cavalls està pensat per ajudar a aconseguir aquests objectius que vols desenvolupant habilitats i obtenint eines que et porten a l’acció.

El Coaching per a les empreses també contribueix a aconseguir una major harmonia, comunicació i eficiència en els seus equips de treball, el que redunda en la disminució de costos produïts per baixes laborals, absentisme, desmotivació, etc i per tant en un augment dels beneficis empresarials gràcies a una major col·laboració i implicació entre els seus empleats i equips de treball.

La nostra manada de cavalls t’acompanyarà durant el procés i et servirà de mirall perquè prenguis consciència dels teus punts forts i de les teves àrees de millora. Amb ells tindràs una metàfora en moviment de tu mateix, dels teus comportaments i creences limitants i de la teva enorme potencial. Ells t’acompanyaran en el teu camí cap a la teva creixement professional.

Atreveix-te a conèixer-te i experimentar-!

Activitats

© Copyright - La Mussara Equitación Emocional - powered by Macredi20